USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани масово пересідають на тролейбуси

8 Травня 2018 16:00
Замість маршруток лучани почали віддавати перевагу тролейбусам. Як результат, за рік доходи від плати за квитки зросли на третину, пов’язують це з покращенням сервісу та дотриманням графіків руху.

Про це йшлося під час круглого столу щодо обговорення проекту рішення виконавчого комітету «Про вартість проїзду в міському електричному транспорті» 7 травня.

Адміністрація Луцького підприємства електротранспорту інформувала, що торік прибуток від продажу квитків тролейбуси становив приблизно 37 тисяч гривень на день, вже цього року виручка зросла майже на третину, на 10-15 тисяч гривень.

Пов’язують це з тим, що вдалося покращити сервіс, налагодити чіткіші графіки руху.

Попри це, учасники зустрічі зауважили, що замість 100 тролейбусів у Луцьку їздять лише 42.

Нагадаємо, що за 7 років Луцьк втратив 30 тролейбусів, однак зараз ситуацію активно намагаються змінити на краще, зокрема вже виконком оголосив тендер на закупівлю 10 «рогатих», також міськрада хоче закупити ще 30 нових тролейбусів

Також під час круглого столу йшлося і про те, що у тролейбусах Луцька може подорожчати проїзд. Усе тому, що зросла більше, як у тричі зросла вартість електроенергії та обслуговування машин. До слова, собівартість послуг на перевезення одного пасажира в 2017 році становила 2,25 гривні, в 2018 році 3,03 гривні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
?? Показати IP 8 Травня 2018 16:07
Якщо собівартість перевезення більша вартості квитка про якиі прибутки іде мова?
К.лучанин до ?? Показати IP 8 Травня 2018 21:38
Шановний , розберись для початку з економічною термінологією : прибуток, доходи, собівартість - перш ніж строчити свій пост. ПРИБУТОК - є різниця між доходами і витратами- це є загальне поняття. Доходи беруться за певний період і проводиться відповідний розрахунок прибутку! Якщо тобі говориться що ВИРУЧКА зросла , то відповідно що зростає? .....
ого Показати IP 8 Травня 2018 16:13
16 млн чистого прибутку?
11 Показати IP 8 Травня 2018 17:40
де ті гроші де нові тролейбуси ,ціну піднімає і їздити на старих . по європейськи
віктор Показати IP 8 Травня 2018 20:16
як можна нести таку брєдятіну... про який сервіс може йти мова в допотопному, смердючому, грязному, обшарпаному свинарнику? його тролейбусом назвати язик не повертається. в нормальній країні їм давно заборонили б возити людей. я краще пішки піду ніж в те чудо сяду...
К.лучанин до віктор Показати IP 8 Травня 2018 21:46
Ну то сідай в переповнену тісну жовту уродіну БОГДАНА "чудо - маршрутку", вона ще гірша за тролейбус! У Львові ці чудо - маршрутки припинять своє існування за 5років і будуть їздити тролейбуси та трамваї, як міський транспорт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus