USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Місця в Луцькраді їй вже немає: посадовиця, яка вимагала хабар у атовця, пропрацювала 20 років

7 Серпня 2019 10:26
Щодо посадовиці, працівниці відділу реєстру житлового фонду, яка вимагала хабар у розмірі 1000 доларів у військовослужбовця, розпочато слідство. Зараз жінка перебуває у відпустці, однак, як запевнили, в міськраду вона вже не повернеться.

Про це йшлося 7 серпня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Перед доповіддю щодо винесеного на засідання проєкту рішення виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт попросив у керівника відділу реєстру житлового фонду, аби той прокоментував «ганебний вчинок працівниці», який нещодавно набув розголосу.

«Слідство встановить істину і поставить крапки над «і». Який буде результат, мені важко сказати, але те, що імідж міськради заплямований, – це факт. Я як керівник відділу теж несу пряму за це відповідальність», – сказав керівник відділу реєстру житлового фонду Геннадій Козюта.

Він також вибачився перед людиною, у якої безпосередньо вимагали хабар, всіма учасниками АТО та громадськістю.

Григорій Пустовіт наголосив, що це ганебний випадок, коли «посадова особа займається шахрайством». До того ж мова йде про державні кошти.

Водночас виконувач повноважень міського голови акцентував, що в Луцьку, на відміну від багатьох інших міст країни, відмінно діє програма 50 на 50 щодо співфінансування придбання житла бійцям, які воювали на Сході.

Він звернув увагу, що міськрада, аби уникнути зловживань у придбанні житла по програмі 50 на 50, прийняла рішення про те, що її учасниками можуть бути лише містяни, котрі й раніше мали прописку в Луцьку.

«Ми прийняли відповідне рішення, аби уникнути зловживань за цією програмою, однак натрапили на зловживання в іншому векторі», – сказав Григорій Пустовіт.

І наголосив, що, попри те, що посадовиця працювала в міськраді 20 років, «їй місця тут уже немає».

«Необхідно скоротити посаду, нам не потрібні такі посади. Працюйте за неї», – вказав Геннадію Козюті Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
андрій Показати IP 7 Серпня 2019 10:55
карабана леоніда васильовича ще бажано перевірити, чом у таємно зуст річається з забудовниками місцевими і навіть у себе вдома.
Правдоруб Показати IP 7 Серпня 2019 12:00
А їй більше й не треба місця в міськраді- вона вже "заробила" на безбідну старість.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus