USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Містичний метал від MOTANKA переніс лучан у давні часи. Фоторепортаж

9 Грудня 2019 08:30
Містичний метал від рок-гурту MOTANKA переніс луцьких фанатів гурту в давні часи, коли дощ викликали за допомогою спеціальних обрядів та просили врожаю у богів.

Презентація однойменного альбому «Мотанка», який для гурту є дебютним, відбулася в арт-кафе «Стоп-Кадр» 8 грудня.

Ще до виступу рокерів сцену традиційно прикрасили ляльками-мотанками, глиняними іграшками, дідухами та тотемами, а самі музиканти вийшли на сцену босоніж у вбраннях з елементами вишивки.

Однак розпочався концерт з хвилини мовчання за загиблими в Одесі та на сході нашої країни.

Потому зазвучали важкі гітарні ритми, поєднані з електронікою та стародавніми музичними інструментами окариною та цимбалами.
Звучання важких треків ніби переносило фанатів гурту в інший вимір, вони постійно дякували рокерам та після кожної пісні хором вигукували назву луцької команди.
Чи не найбільше лучани відривалися під «Ой ти, моя земле» та «Verba». Зігравши крайній трек, луцькі рокери подякували публіці та покинули сцену, однак не змогли відмовитися вийти на сцену ще раз у своєму рідному місті.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петросян Показати IP 9 Грудня 2019 09:44
Сатаністи)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus