USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Мітингувальники більше не зриватимуть сесійних засідань?

24 Грудня 2014 09:46
Депутати Луцької міської ради не в захопленні від того, що протестувальники та мітингарі «занадились» до сесійної зали.

Про це стало відомо під час засідання чергової 68 сесії Луцької міської ради сьогодні, 24 грудня.

Так, на думку секретаря Луцькради Сергія Григоренка, одна справа, коли до сесійної зали заходить дві-три людини, як представники від певної організації чи структури, та зовсім інша, коли обурений натовп із сотні людей вриваються до зали засідань, які хочуть, щоб їх почули.

«Таким чином неможливо повноцінно працювати. Тож, у сесійні й залі окрім депутатів, секретаріату та журналістів нікого не повинно бути. Будь ласка, є хол зі зручним диваном, телевізором, де ведеться пряма трансляція сесії», - зауважив посадовець.

А Луцький міський голова Микола Романюк додав, що в усьому світі можна переглянути роботу луцьких обранців громади через онлайн трансляцію у глобальній мережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
месник Показати IP 24 Грудня 2014 09:57
Конституційне право кожного громадянина!!!! Кожен маэ право бути присутнім та приймати участь у проведенні обговорень на сесії!!! Наші обранці привикли до кулуарного методу!!!!! Хай народ бачить як вони ( Воно) працюэ!!! Ми їх обрали і нам вказувати їм, від нашого з Вами рішення залежить бюджет міста, те хто буде керувати містом!!! Народ отямся вже!!! Ми страждаэмо від свогож вибору!!!
444 до месник Показати IP 24 Грудня 2014 13:45
дайте їм відповідальність , як у Європі і буде вам спокій.... перш ніж рипатися, воно( бо інакше його і не назвеш)... буде знати, що його чекає.... штраф чи тюрма...А допоки одні будуть працювати, а інші бігати натовпом без відповідальності- порядку ніц не буде(((
Романюк Показати IP 24 Грудня 2014 10:00
Рано, рано радієте! Он вони вже тут лементують!
депутат Показати IP 24 Грудня 2014 10:19
у замітці висловлена офіційна позиція посадових осіб органу місцевого самоврядування . Думаю , що більшість депутатського корпусу - дану точку зору не поділяють . "Сесії ради ведуться гласно і відкрито "!!!
Павло Показати IP 24 Грудня 2014 13:03
так виховання в людей немає але якщо до влади нагло не лізти не кричати не палити шини то вони нажаль чомусь простих громадян України не чують! роблять крадуть брешуть Закони тільки під себе вирішують і все. От така влада вони тільки б"ються за крісла а людьми прикриваються заради своїх інтересів
доскакалися Показати IP 24 Грудня 2014 13:26
тепер ви зрозуміли хто ви е.просто НАТОВП.а бігати і скакати жиди дозволяли тільки під час захопленя влади команді павлика д.та іншій прислузі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus