USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Мобілізовані росіяни бунтують: жаліються на відсутність не лише підготовки, а й харчів

7 Жовтня 2022 16:41
Мобілізовані росіяни записали відео, де жаліються, що їх кинули на війну з українцями без підготовки і голодними.

Про це йдеться в ТСН.

«Ми нікому не потрібні, ставлення – «скотське», це слова на відео мобілізованих росіян, які збунтувались у Бєлгородській області. На записі біля залізничної станції Лівенка росіяни розповіли, що замість навчання відбувається з тими, кого планують кинути воювати з українцями.

«Нас близько 500 людей зі зброєю. Ми тиждень прожили в скотських умовах! Жодного грошового забезпечення», – жаліються окупанти.

Читати ще: Росію покинуло вдвічі більше людей, ніж мобілізовано, – Данілов

За два тижні мобілізації по-російськи такі відео стали звичними. Мобілізовані росіяни шоковані: їх навіть не годують, зброю видали і забули про них. «Ми жили в лісах, жили в окопах, які самі викопали. Намети нам не дають, жили у землянках», – кажуть росіяни.

«Ставлення офіцерів скотське! Ми нікому не потрібні, підготовки рівно нуль! Ми жеремо лише те, що самі купили! Ми витратили ох**ну кількість бабок, щоб просто поїсти», – кричать на іншому відео мобілізовані.

Вони показують зброю, кажуть: вона стара і списана, а ще немає бронежилетів і касок. Їхати на війну ці кількасот чоловіків відмовляються.

Чоловік, який представився як Артем Коврижних, розповів російському виданню «Астра», що 5 жовтня до них приїхав полковник, який сказав, що вони зараз поїдуть до України. Після цього і стався бунт. Офіційної реакції російського Міноборони на це немає. За словами Коврижних, нині їх потягом доправили в Муліно в Нижньогородській області, де розташований великий навчальний полігон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus