USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Росію покинуло вдвічі більше людей, ніж мобілізовано, – Данілов

6 Жовтня 2022 23:26
Секретар РНБО України Олексій Данілов зауважує, що кількість громадян, які залишили Росію в останні дні, вдвічі перевищує кількість мобілізованих.

Про це він заявив в ефірі національного телемарфону 6 жовтня, пише Українська правда.

"Нам достеменно відома кількість громадян Російської Федерації, які на сьогоднішній день призвані по тотальній мобілізації. Нам так само відомо, що кількість громадян призовного віку, які покинули РФ, вдвічі перевищує кількість мобілізованих.

Ми розуміємо, де вони знаходяться, розуміємо, в який спосіб на сьогоднішній день вони мають бажання формуватися. Але я хочу зауважити, що останнім часом, після того, як Путін зробив таку велику помилку, перш за все для свого політичного майбутнього і для Росії, кількість бажаючих воювати проти нашої країни зменшується в геометричній прогресії…

Ми маємо величезну кількість інформації стосовно відмови військових воювати, навчатися… починаються локальні бунти", – наголосив секретар РНБО.

Читати ще: Мобілізація, яку оголосив Путін, наразі не вплине на хід війни, – ISW

Олексій Данілов також нагадав, що Україна започаткувала державний проєкт "Хочу жить", покликаний допомогти військовим армії РФ безпечно здатися в полон українським Збройним силам.

"Україна – цивілізована країна, де Женевські конвенції працюють щодо всіх громадян, радимо росіянам здаватися в полон на гарячу лінію", – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus