USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Могли продати на органи: Міс Угорщина втекла з рабства

22 Вересня 2022 00:21
Вікторія Язмін, яка представляла Угорщину на конкурсі краси Міс Всесвіт-2021, приїхала до Північної Македонії для роботи моделлю, але мало не потрапила в рабство.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на Blikk.

За словами 21-річної дівчини, з нею зв’язався чоловік, який назвався агентом, і запропонував взяти участь у фотосесії колекції одягу із 12 моделями з різних країн світу.

Близько місяця тому вона прибула до Північної Македонії, де її зустрів злочинець та відвіз у готель, після чого у Вікторії забрали паспорт та цілодобово стежили. Сам же чоловік, який назвався Джиммі, почав чіплятися і погрожувати, отримавши відмову.

«Він сказав мені: «Якби я вбив тебе прямо тут і кинув в озеро, то за двадцять років ніхто не дізнався б, куди ти поділася». Я злякалася, але не показала цього, випила два келихи вина. Після цього я нічого не пам’ятаю з вечора. Напевно, щось було у напої. Я знепритомніла», – розповіла вона.

Наступного дня юна дівчина повідомила дівчатам у загальній групі про ситуацію, що склалася, і попросила батька забрати її. Після цього вона вирішила тікати з готелю, втім, аби не викликати підозри, Міс Угорщина залишила речі в номері.

«Це був пекельний день. Було страшно, що мене знайдуть. Я не спала, боячись заплющити очі. Мені досі сняться кошмари, бо мене могли просто вбити чи продати на органи», – сказала Язмін.

Крім того, одна з дівчат, яка також приїхала на фотосесію з Франції, подала заяву в поліцію, і за цю справу взявся Інтерпол.

Наразі Вікторія Язмін проходить психологічну реабілітацію.

Раніше повідомлялося, що Україну на конкурсі Місіс Всесвіт-2022 представить мешканка Тернополя, почесна консулка Угорщини Тетяна Чубак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Янеробот Показати IP 22 Вересня 2022 08:31
Господи яка страшна. До чого всі ці конкурси, якщо з будь-якої жінки на вулиці можна зробити "красуню".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus