USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Моя мрія – центр міста з тролейбусами й без маршруток», – директор ЛПЕ

23 Листопада 2018 10:01
Аби Луцьке підприємство електротранспорту могло належно розвиватися й отримувати доходи, потрібно якнайшвидше оновити тролейбусний парк.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань комунального майна та приватизації 23 листопада.

Директор Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц нагадав, що наймолодшому тролейбусу, який перебуває в парку підприємства, – 11 років. Нових транспортних засобів ЛПЕ не отримувало ось уже 12 років.

«Хочу сказати, що навіть за того парку, який ми маємо, можна ще працювати, однак це накладає певні зобов’язання, зокрема витрати на ремонт. Окрім того, працювати, виконувати ритмічно роботу, чого очікують наші городяни, дуже важко. Також підтримувати рухомий склад, його санітарний стан не завжди вдається, адже при тому віці тролейбусів, які ми маємо, це й не дивно», – сказав Володимир Пуц і додав, що більшість підприємств електротранспорту міст України є збитковими.

Він зазначив, що зараз підприємство не має заборгованості по виплаті заробітної плати, однак має інші види боргів.

Аби організувати нормальну роботу підприємства, за словами Володимира Пуца, потрібно оновлювати транспорт і отримувати підтримку від держави (мова, зокрема, – про відшкодування пільгових проїздів громадян).

«Моя мрія – центр міста з тролейбусами і без маршруток. Головне – це, звісно, екологічне питання, здоров’я наших лучан», – наголосив Володимир Пуц.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
21 Показати IP 23 Листопада 2018 10:02
Пішов ти в %%пу! І так зранку доїхати не можна вчасно на роботу.
Ололо до 21 Показати IP 23 Листопада 2018 12:24
Раніше треба виходити з дому.
лучанин Показати IP 23 Листопада 2018 10:10
100 процентів підпримую, як і більшість мешканців, не буде перегонів як на маршрутках , а це безпека
Правдоруб Показати IP 23 Листопада 2018 10:32
Не важливо який транспортний засіб буде доставляти людей в потрібні їм місця, важливо щоб ціни на проїзд та водії були адекватними.
33-ій Показати IP 23 Листопада 2018 10:37
У всій Європі містян перевозить комунальний транспорт із тролейбусів або автобусів із чітким дотриманням графіку... а-ля радянський союз))) ЖОДНИХ маленьких маршруток... і по максимуму -електродвигуни або гібриди.
Driver Показати IP 23 Листопада 2018 11:08
Дістали ті тролейбуси!!! З ДПЗ маршрутка їде в центр на 5-10 хв швидше ніж тролейбус, по Гнідавській, по прямій сунуться 30 км на годину, на поворотах взагалі швидкість пішохода. Тільки корки через них постійні
Анонім до Driver Показати IP 23 Листопада 2018 11:54
Дістали ті маршрутки і ті "пасажири" з передаванням грошей і ті студенти з ногами на сідушках і з колонками,з телефонними розмовами,дістали ті молоді люди,які сідають на місця для інвалідів,хочеш чи ні,але він автоматично стає інвалідом і коли над ним стоїть дідусь це взагалі дістало!!!Почитайте правила поведінки в громадському транспорті і почніть з себе,бидла поменшає і тих 5 хвилин тобі врятує життя,бо вже скільки маршруток розбилось,а тролейбуси ні,а те що "корки" то це не за тролейбусів.Яка тобі має бути швидкість на поворотах?Не хватає швидкості іди на атракціони і не пиши х..ні тут,шумахер маршруточний недобитий з наушниками.
Лучанин Показати IP 23 Листопада 2018 16:08
Маршрутники проти тролейбусів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus