USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Моклицю перевіряють на корупцію

13 Вересня 2017 17:29
Діяльність Юрія Моклиці на посаді заступника Луцького міського голови перевіряють працівники управління захисту економіки у Волинській області.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, діяльністю Моклиці на колишній посаді зацікавилися правоохоронці.

У відповіді на інформаційний запит, який надійшов із департаменту захисту економіки Національної поліції України, йдеться, що наразі триває перевірка дотримання вимог «Фінансоваго контролю» екс-заступником Луцького міського голови Юрієм Моклицею.

«Підставами для проведення перевірки є положення ст. 1 Закону України «Про запобігання корупції», відповідно до якої орган Національної поліції України віднесено, як спеціально уповноважений суб’єкт у сфері протидії корупції», - йдеться в документі.

Також правоохоронці додають, що протокол про вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією щодо Юрія Моклиці не складали, відомості до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань не вносили й підозру у вчиненні правопорушення ще не оголошували.
Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, як колишній перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев і Юрій Моклиця роздавали бюджетні кошти «потрібним» людям. Зокрема йшлося про те, що Луцька міська рада виділила гроші на розчистку русла річки Стир, а договори тоді уклали з конкретним підприємцем – знайомим екс-посадовця Юрія Моклиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
уточнення Показати IP 13 Вересня 2017 17:38
не знайомим, а другом, який знає, що таке відкат і табличку ділення з Юрою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus