USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Молодих волинянок везли в сексуальне рабство за кордон

19 Червня 2019 16:44
На Волині ліквідували міжнародний канал торгівлі людьми.

Про це інформує Держприкордонслужба України.

Організатори каналу – українець та громадянин однієї з країн ЄС, в поле зору оперативних співробітників потрапили ще в квітні цього року.

Під час оперативної розробки встановлено, що зловмисники підшуковували серед мешканок Волинської області молодих жінок, які знаходилися у скрутному матеріальному становищі та під приводом працевлаштування, мали намір їх вивезти за кордон для подальшої сексуальної експлуатації.

Днями, в ході реалізації оперативних матеріалів, в рамках кримінального провадження, попереджено спробу вивозу жертв торгівлі людьми, шляхом затримання спільною слідчо-оперативною групою в пункті пропуску «Рава-Руська» чоловіка, який на замовлення фігурантів намагався вивезти 3-х громадянок України до ЄС.

Одночасно, у відповідності до ст. 208 КПК, в м. Запоріжжя затримано організатора каналу, в ході обшуку його помешкання вилучено речові докази та оголошено підозру за ч. 2 ст. 149 КК України.

У відношенні іншого організатора злочину – іноземця, тривають заходи щодо притягнення його до кримінальної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Гриць Никонюк Показати IP 19 Червня 2019 16:58
хай би їхали
999 Показати IP 19 Червня 2019 16:59
Чого це обличчя ховають від людей, нехай батьки, рідня та сусіди бачать куди ці дівки їдуть та якою роботою будуть за кордоном займатись. Таке враження, що ці бідолахи в лапках не знали, що там будуть надавати сексуальні послуги.
Павлик Морозов Показати IP 19 Червня 2019 20:20
І кожна ще "палець об палець" не вдаривши, думає матнусь за кордон та може підвернеться багатій чи вийду заміж за турецького султана або саудівського принця, щоб в 20 років вже нічого не робити, а займатись розвагами і рахувати гроші.
ага до Павлик Морозов Показати IP 19 Червня 2019 22:23
Вони іхали за-ро-БЛЯ-ти!!!
Корiнний лучанин Показати IP 19 Червня 2019 21:28
Президент сказав,що жiнки це "бренд" украiни.чому затримали "бренд"? Ви що не "патрiоти"?
Степан Показати IP 20 Червня 2019 09:52
Коментатори, добре, що ви ситі і не босі і вам не потрібно шукати роботу бог-зна-де. Звісно вони не знали, що відбувається. Траплялось, що навіть мої знайомі їхали компаніями, а повертались не всі, бо їх викрадали, хто зміг втекти, тому пощастило. Життя ж складне. Мали б сором ляпати дурниці в коментарях. Нікому не цікава ваша гидотлива розмова.
Торгівля людьми-це н Показати IP 20 Червня 2019 09:55
Вмійте читати:"під приводом працевлаштування, мали намір їх вивезти за кордон для подальшої сексуальної експлуатації". Ніхто дівчатам не казав про сексуальну експлуатацію, їм обіцяли звичайну роботу. На їхньому місці може бути кожна жінка, яка шукає роботу за кордоном. Ескплуатація, це коли закривають і експлуатують. Жінки тоді не мають вибору!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus