USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Молодий лучанин регулярно обікрадав свого дідуся

12 Квітня 2013 09:45
Лучанин вкрав у свого дідуся понад 10 тисяч гривень пенсії.

Про це повідомляє Під прицілом.

Так, хлопець неодноразово брав пластикову пенсійну картку свого дідуся, яку той зберігав у себе вдома. Нею він розраховувався за придбані товари у різних магазинах Луцька.

Відтак, хлопець витратив 10 тисяч 502 гривні з пенсійної картки у різних магазинах міста.

У справі відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (неодноразове таємне викрадення чужого майна).

Крадій свою вину визнав повністю та розкаявся під час судового засідання.

За словами хлопця, що дозволу на використання банківської картки та зняття з неї готівки або ж придбання продуктів харчування постраждалий не давав.

Онук брав картку у пенсіонера майже щодня,коли той цього не бачив. Хлопець щоразу клав картку на місце, проте наступного дня знову забирав її. Продукти харчування купував особисто для себе.

Збитки постраждалому хлопець відшкодувати не може.

Пенсіонер під час судового засідання попросив суворо не карати свого онука.

Відтак, суд визнав хлопця винним у вчиненні кримінального правопорушення, призначивши покарання на два роки позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
111 Показати IP 12 Квітня 2013 10:49
цікаве слово - "обікрадав"! Бізони!
malina813 Показати IP 12 Квітня 2013 12:11
Згідно з орфографічним словником української мови, обікрадати - дієслово недоконаного виду. http://www.rozum.org.ua/index.php?a=term&d=21&t=197530 Гарного Вам дня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus