USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Монатіка помітили на вулицях Луцька у кріслі колісному

30 Квітня 2024 12:49
Відомий артист Дмитро Монатік завітав до Луцька разом із захисником, ветераном російсько-української війни Олександром Тереном.

Як повідомив артист у соцмережі, вони для інклюзивного тревел-шоу «Відвал ніг або All інклюзив» перевірятимуть різні місця Луцька на безбарʼєрність.

«Разом з @tsvit_terenu завітали до мого рідного та любого Луцька! Як же я люблю це місто!

Спеціально для інклюзивного тревел-шоу «Відвал ніг або All інклюзив» сьогодні цілий день будемо перевіряти такі знайомі мені місця на безбарʼєрність та шукати пандуси.

Це дуже важливо для суспільства: для людей з інвалідністю, для дідусів та бабусь із тростинами, для мам і татусів із візочками та і для кожного з нас, коли ми вирушаємо в дорогу із купою валіз чи повертаємось із пакунками із супермаркету. Там, де є пандус, не залишається місця барʼєрам і воно стає зручним для усіх!» – написав Монатік.

Читати ще: «Громада без бар'єрів»: у Луцьку за допомогою симуляційної гри працюють над покращенням доступності міського середовища

«Відвал ніг або All інклюзив» – це розважальне інклюзивне YouTube шоу з протезованим військовим Олександром Тереном. Терен досліджує міста на безбар’єрність з медійними друзями.

«Задач у шоу декілька. Одна – трошки взбадьорити бізнеси та державу, нагадати про те, що наша країна поки дуже не інклюзивна, але це вирішує кожен конкретний бізнес, кафе, ресторан, книгарня і тд. Ще одна задача показати людям з інвалідністю та їх родинам, що подорожувати Україною реально, просто треба набратися теплячесті. Також важливий месендж – зняття напруги в суспільстві по відношенню до інклюзії. Що боятися цієї теми не треба, з нею треба працювати», – каже Терен.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Макс Показати IP 30 Квітня 2024 13:03
Він тупо сміється. весело йому....
? Показати IP 30 Квітня 2024 14:14
Надцять разів шлю щодо випадковості монатіка на сцені- блокують
Правда Показати IP 30 Квітня 2024 17:25
це що за чудо...
лучанин Показати IP 1 Травня 2024 08:03
а взагалі, навіщо це писати? хто такий монатік під час війни? Герой - НІ, воїн ЗСУ - НІ людина, яку люблять в Луцьку? - НІ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus