USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Монетизація субсидій: українці зможуть отримувати виплати на свої рахунки

17 Липня 2018 21:06
Відтепер в Україні будуть перевіряти справжні доходи субсидантів і ті, хто приховує свої реальні можливості, будуть виключені.

Програма оформлення монетизації почала діяти в Україні ще з 2017 року. Однак з нею було не все просто і зрозуміло. Так, за даними Кабміну в 2017 році з 7,4 мільйонів субсидованих монетизація була виплачена 1,5 мільйонам осіб. Її сума безпосередньо залежить від зекономлених кубів газу і кіловат електроенергії.

Новий закон: будуть виплати

Відтепер в Україні будуть перевіряти справжні доходи населення і ті, хто приховує свої реальні можливості, будуть виключені з рядів. Наголошується, що нова реформа передбачає монетизацію субсидій на рівні домогосподарств. Так, економні українці зможуть отримувати виплати на свої рахунки.

Посадовці зі свого боку пообіцяли здійснювати прозоре нарахування компенсацій за фактичні обсяги споживаних послуг. Гроші будуть надходити на рахунки підприємств-комунальників. Вони ж повинні розрахуватися цими перерахуваннями зі своїми постачальниками.

Всі зміни, як оголошується, покликані поліпшити діючу концепцію. Для того, щоб українцям дізнатися, чи варто звертатися за виплатою по системі "Монетизація субсидій в Україні" рекомендують звернутися в управління соцзахисту.

З 1 травня цього року в Україні почали діяти нові правила надання субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних полуг. Тепер, щоб отримати бажані пільгові тарифи, українці повинні пройти відповідну перевірку на наявність в сім'ї автомобілю, яким менше 5 років, задекларованих стану від оренди майна, квартири в 120 квадратних метрів, будинки в 200 квадратів та інший список пунктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волинянин Показати IP 17 Липня 2018 21:49
Ну думаю кирдик пінсіонерам
Дикий Показати IP 18 Липня 2018 09:05
Піз....ц лісопосадкам та лісам в Україні. Геноцидна влада.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus