USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Москву та Підмосков'я атакували безпілотники. Відео

30 Травня 2023 08:25
Вранці 30 травня у Москві внаслідок атаки БПЛА пошкоджено кілька будинків.

Про це повідомив мер російської столиці Сергій Собянін, передає Кореспондент.

«У кількох будинках сталися незначні пошкодження. Усі екстрені служби міста знаходяться на місцях подій. Вони з’ясовують обставини того, що сталося. Наразі ніхто серйозно не постраждав», – зазначив він.

Також вибухи чули мешканці деяких районів Московської області.

«Це працює наша ППО. На підльоті до Москви було збито кілька безпілотників. Прошу мешканців зберігати спокій. Усі екстрені служби працюють», – наголосив губернатор регіону Андрій Воробйов.

Як пишуть російські Telegram-канали, Москву та Підмосков’я з самого ранку атакують безпілотники. Два БПЛА поцілили у житлові будинки у столиці РФ: один на Профспілковій вулиці, інший – на вулиці Атласова у Новій Москві.

Також є повідомлення про звуки вибухів і пролітаючі дрони у Барвисі, Новій Ризі, Одинцово, Красногорську, Ніколо-Урюпино, Істрі та Іллінському. Нібито збито близько десяти БПЛА.
Нагадаємо, 3 травня РФ заявила про «атаку українських безпілотників» на Кремль, розцінивши її як «сплановану терористичну акцію і замах на російського лідера» Володимира Путіна напередодні Дня Перемоги.

Президент України Володимир Зеленський запевнив, що Київ не здійснював жодних «атак» на Кремль чи його очільника Путіна і використовує зброю для захисту своєї території.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Янеробот Показати IP 30 Травня 2023 09:34
Це не дивно. Коли була війна в Чечні, терористи в законі підривали підїзди, і казали, що це робили чеченці. Не жаліє кацапська влада своїх.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus