USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Мотоциклісту відірвало ногу: винуватець ДТП на Волині відбувся умовним

16 Лютого 2020 19:14
Винуватець дорожньо-транспортної пригоди у Нововолинську, під час якої мотоциклісту відірвало ногу, відбувся умовним покаранням терміном на два роки.

Про це йдеться у вироку Новолинського міського суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 31 березня минулого року обвинувачений, керуючи автомобілем «Opel Astra G», рухався по вулиці Героїв АТО міста Нововолинська у напрямку до перехрестя вулиці Сонячної.

Так, водій «Opel» не надав перевагу зустрічному транспортному засобу, допустивши зіткнення із мотоциклом «ALFA РМ 110-4». В результаті ДТП мотоцикліст отримав численні тілесні ушкодження, зокрема травму лівої ноги, а саме травматичну субтотальну ампутацію з повним розривом судин, з переломами обох кісток гомілки зі зміщенням, що привело до ампутації нижньої кінцівки в межах здорових тканин на рівні нижньої третини лівого стегна.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину. Розповів, що в результаті зіткнення його автомобіля з мотоциклом потерпілий отримав травматичну ампутацію ноги. З його слів, після зіткнення він вийняв джгут з машини, і перехожий чоловік наклав його на ногу потерпілого, після чого викликали поліцію та швидку. Обвинувачений зазначив, що чув запах алкоголю від потерпілого. Також показав, що він виплатив потерпілому 13 тисяч гривень.

Натомість потерпілий підтвердив слова обвинуваченого, однак відкинув те, що був у стані алкогольного сп’яніння.

Відтак, суд визнав водія автомобіля винним та призначив покарання у виді трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на два роки, змінивши його на умовне терміном на два роки.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus