USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

МОЗ додало низку курортних країн у «червоний» список. Перелік

11 Серпня 2020 09:24
Міністерство охорони здоров’я включило Грецію, Болгарію, Чорногорію до переліку країн «червоної» зони за ризиком захворювання на коронавірус.

Про це інформує МОЗ.

В оновлений перелік «червоних» країн також потрапили Польща і Румунія. Разом з тим до «зеленої» зони віднесені Чехія, Білорусь, Хорватія, Туреччина, Словенія, Словаччина, Литва, Латвія.

Згідно з новим переліком, в Україні за останні 14 днів захворюваність на COVID-19 становить 38,10 осіб на 100 тис. населення. Україна входить у «зелену» зону.

Прибулі в Україну з країн «червоної» зони зобов’язані пройти 14-денний карантин.


Як повідомлялося, у світі змінився лідер за темпами зростання захворюваності на COVID. В Індії в неділю, 9 серпня, виявили понад 62 тис. хворих на коронавірус, що є антирекордом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus