USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Можуть координувати диверсантів: у містах України є «сплячі групи»

26 Лютого 2022 21:19
На територію України в кожен населений пункт заїхали «сплячі групи». Вказані особи знімали квартири, проживали там і чекали свого часу.

Таку інформацію опублікувала Верховна Рада України.

В основному квартири знімали, користуючись послугами ріелторів.

«У містах у ріелторів існують свої робочі чати. Прохання до ріелторів і всіх громадян: якщо у вас є інформація щодо осіб чоловічої статі, схожих на росіян, які групами по дві-три особи знімали житло в період з грудня 2021 до теперішнього часу, то телефонуйте за номером: 0679839403 або на 102», – вказано в повідомленні.

Наголошено, що вказаних осіб зараз можуть використовувати як коригувальників вогню та диверсійних груп. Вони можуть бути озброєними.
Читати ще: У Луцьку затримали жінку, яка малювала мітки на дорозі

Нагадаємо, російські військові злочинці та їхні помічники в Україні почали залишати мітки на об'єктах «Укрзалізниці», а також на газопроводах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus