USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Мрія – мир: у Луцьку медики вітали дітлахів у День захисту дітей. Фото

1 Червня 2023 17:05
У День захисту дітей Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства та дитинства влаштувало свято для дітлахів. Поблизу корпусу дитячої обласної лікарні танцювали народні колективи, співали пісень, дарували подарунки та дякували Збройним силам України.

До десятків дітей та їхніх батьків першою з вітаннями звернулася генеральна директорка КП «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства та дитинства» Ірина Горавська.
«День захисту дітей набув особливого значення. Сьогодні ми відзначаємо його під час повномасштабної війни, тому зараз, як ніколи, діти потребують нашого захисту, захисту дорослих. Вони мають відчувати себе у безпеці, спокої, зростати щасливим, усміхненими. І тоді наше майбутнє буде щасливим та світлим», – зазначила Ірина Горавська.
Вона закликала присутніх взятися за руки та подумати про найзаповітнішу мрію. Усі дітки загадали єдине бажання – мир в Україні, відпустивши жовті та блакитні кульки у небо.
Вітала дітей також і народна депутатка Ірина Констанкевич, яка зауважила, що нині Україні дуже складно, але вона має світле майбутнє – дітей. Ірина Констанкевич наголосила, що сьогоднішнє свято проводять і для того, щоби подякувати Збройним силам України, які боронять наше майбутнє та ведуть нас до перемоги. Вона також відзначила працю лікарів, які працюють заради дітей щодня.
А заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт прибув на свято не з порожніми руками, а з солодощами, які дітям роздавали мультиплікаційні персонажі. Також з нагоди свята він вручив відзнаки дитячим лікарям.
А щодо самого дійства, то впродовж заходу для дітей виступали народні колективи, які показували хореографічні номери, також діти співали пісень та розказували вірші.


Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus