USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Що у Луцьку здивувало медсестер із Криму

12 Травня 2014 14:23
У 2012 році на Волинь приїжджали медсестри з усієї України. У тому числі й з Криму. Конференція відбулася з нагоди Всесвітнього дня медичної сестри. Подібні заходи в Україні проводяться щороку. Два роки тому Волинь приймала таких гостей.

Про це стало відомо під час прес-конференції сьогодні, 12 травня.

Головна медсестра луцької районної лікарні Алла Яков’юк розповіла, що колеги з Криму, які прибули, насправді обслуговували Чорноморський Флот Російської Федерації. І вони були здивовані рівнем медицини Волині.
«Ми їх тепло зустріли, і вони були в захваті, дивилися на апаратуру, рівень медичного персоналу. І вони щиро захоплювалися і були щиро здивовані побаченим. Вони казали, що ніколи не думали, що в Україні є такі медичні установи і високий рівень медицини», - сказала вона.

Алла Яков’юк принесла і символічний букет конвалій, оперезаний жовто-блакитною стрічкою. Таким чином вона хотіла б звернутися до колег із Криму й привітати їх з Всесвітнім днем медичної сестри.
А головний лікар Волинської обласної клінічної лікарні Іван Сидор запропонував написати листа з привітанням з нагоди свята Радам медичних сестер півдня і сходу України, зокрема Луганщини, Донеччини. Він додав, що особисто знайомий з кількома головними лікарями тих регіонів і років 5 тому був в Луганській обласній лікарні.

«Ви б не повірили своїм очам, яка вона надзвичайно бідна», - додав він.


Довідково:

Всесвітній день медичних сестер за рішенням Міжнародної організації Червоного Хреста відзначається на честь англійської медсестри Флоренс Найтінгел (12.05.1820 – 13.08.1910) у день її народження – 12 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Вовк Показати IP 12 Травня 2014 14:37
Ну як не згадати Сидора !!!! Це вже третя стаття за останній час, і у кожній згадується пан Сидор (жирним шрифтом) як чемна порядна людина, яка так хвилюється за здоров'я пересічних Українців. Пропоную номінувати його на премію "самий чесний лікар Волині"
Patrik до Вовк Показати IP 12 Травня 2014 19:38
Підтримую Вашу пропозицію...Тим більше, що "Іван Сидор запропонував написати листа з привітанням з нагоди свята Радам медичних сестер півдня і сходу України, зокрема Луганщини, Донеччини"... Який шляхетний вчинок! Правда, при цьому він забув привітати своїх медичних сестричок з Волинської обласної лікарні... Але ж це така дрібниця... Ну хіба ж не самий чесний і не самий порядний лікар Волині?
Горохівець Показати IP 12 Травня 2014 14:49
За ту "чесність" Бог його покарав у Селі Жабка...
Дохтур Показати IP 12 Травня 2014 14:51
«Ви б не повірили своїм очам, яка вона надзвичайно бідна», - додав він. А наша лікарня надзвичайно багата завдяки Сидору, чи фінансування з бюджету здійснюється на кількість ліжко-місць...
аяяй Показати IP 12 Травня 2014 15:07
при чому тут знову Сидор , сьогодні міжнародний день медичної сестри!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Хочу привітати всіх представників цієї найгуманнішої прфесії!!!! Побажати добра миру злагоди і вдячних пацієнтів!!!!!
медсестра Показати IP 12 Травня 2014 15:48
що це аллочка піариться може вже має вищу освіту і піде на головного
123 Показати IP 12 Травня 2014 17:57
про яку медицину вони говорять де внас така медецина
777 Показати IP 12 Травня 2014 20:15
Дівчаточка зі святом!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus