USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Майор з 14-ї ОМБр мріяв на пенсії повернутись на рідну Сумщину, але знайшов там вічний спочинок

7 Жовтня 2022 19:49
Олександр Винокуров прослужив у ЗСУ майже три десятки років й цьогоріч планував йти на заслужений відпочинок. Однак усім планам завадила війна.

16 вересня майор Олександр Винокуров загинув у Шевченківському районі на Харківщині при виконанні службового завдання, підірвавшись на міні. Поховали військовослужбовця 14-ї ОМБр у рідному місті його дружини – Сумах, повідомили у Володимирській міськраді.

«Він був надзвичайно доброю людиною, ніколи ні в чому не відмовляв і завжди дотримувався свого слова», – розповідає дружина полеглого бійця пані Яна.

У 1999 році вона разом із чоловіком переїхала з Сум до Володимира, куди Олександра відправили служити після закінчення інституту артилерії.

Останні 8 років, відколи війна прийшла на українську землю, родина Винокурових жила від ротації до ротації Олександра. Через постійні розлуки з сім’єю – дружиною та двома донечками, мріяв про те, як піде на пенсію і зможе більше часу приділяти найріднішим. Планували з Яною повернутись на Сумщину та придбати там власний будинок.

Через повномасштабне вторгнення росії та запроваджений воєнний стан мріям Олександра Винокурова, на жаль, не судилось здійснитись: додому у Суми 44-річний заступник командира самохідного артилерійського дивізіону з озброєння бригадної артилерійської групи повернувся уже на щиті…

«Висловлюємо щире співчуття рідним та близьким полеглого Героя! Нехай пам’ять про його подвиг вічно житиме у наших серцях!» – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя. Вічна пам’ять, честь і шана!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Атовець Показати IP 7 Жовтня 2022 21:28
Нормальний мужик .був в нас командиром батареї в 2014 році . Добряк. Царство небесне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus