USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Муніципалам наказали не штрафувати курців

13 Вересня 2011 15:04
У серпні за торгівлю у недозволеному місці луцькі муніципали наклали лише один штраф, натомість піймали більше десятка курців-порушників.

Про це повідомив перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук під час оперативної наради у вівторок, 13 вересня.

Віце-мер Луцька обурився, що відділ муніципальної дружини міськради так мляво займається торгівлею у невідведених для цього місцях.

«За порушення правил торгівлі за серпень складено аж один протокол, зате за куріння тютюнових виробів – аж 13. Така складна проблема у місті Луцьку – курять у заборонених місцях», – висловився він з цього приводу.

«Не складайте протоколи на куріння, робіть зауваження людям. Займатесь тим, чим повинні займатись», – звернувся він до очільника луцьких муніципалів Миколи Корнейка.

Крім того, Кравчук наголосив: на усіх ринках Луцька потрібно заборонити торгівлю з машин. Найбільше впадає в око віце-меру масова торгівля прямо з причепів автомобілів на вулиці Замковій біля центрального ринку.

«В місті не повинно бути нікого, хто торгує з машини. І це стосується всіх ринків міста. Але поки що це завдання не виконується», – констатував він.

«Сьогодні наш «Автопарксервіс» (комунальне підприємство, яке займається парковками, «ВН») використовує парковки для того, щоб там люди торгували. Не повинно такого бути. Парковки для того, щоб там паркувались машини», – наголосив Кравчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Знаючий Показати IP 13 Вересня 2011 20:49
Славік, може вже досить слиною плюватись, достав ти вже всіх
Знаючий Показати IP 13 Вересня 2011 21:07
Посадовець порушив закон. Дав злочинне розпорядження - не виконувати вимоги закону щодо заборони куріння в громадських місцях. За таке можна й в суд подавати, доводячи порушення особистого права на чисте довкілля. Куріння в громадських місцях для мене зовсім не фігня. Я Вам щомісяця тепер запити давати буду, щоб інформували як виконуються в Луцьку вимоги закону. Народ не перевиховається, поки на своїй кишені не навчиться. І інформувати, і штрафувати потрібно!!!
Є до Знаючий Показати IP 14 Вересня 2011 10:10
Але ти злий!!!
M Показати IP 13 Вересня 2011 21:37
підтримую!
Віктор Показати IP 14 Вересня 2011 10:20
Аж 10 курців за місяць? Сміх та й годі. На будь-якій більш-меньш людній зупинці, таких штрафів можна понавиписувати з 50 за годину.
лЮСЯ Показати IP 16 Вересня 2011 11:03
Славік печи ти з теї міської ради і не дратуй людей, бо хтось тобі відірве яйця
Сергій Показати IP 21 Вересня 2011 22:59
Ок, а місця для паління обладнали, як того вимагає закон? То про які штрафи може йти мова?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus