USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Муніципалітет й далі не справляється з торгашами на Замковій. ВІДЕО

23 Грудня 2009 11:11
Торгівля на проїжджій частині вулиці Замкової, що біля Центрального ринку, продовжується попри всі заборони. Як зазначає директор департаменту підприємництва Олександр Козлюк, муніципали просто не в силі контролювати ситуацію.
Рішення виконкому Луцької міської ради про заборону торгівлі на прилеглих до Центрального ринку територіях, зокрема і на вулиці Замковій, не виконується. Там триває жвава торгівля, особливо у вихідні.
Олександр Козлюк стверджує, що зроблена чимала робота з «очистки» вулиці. Та, за його словами, відслідкувати «поодинокі випадки» неможливо. «Муніципальна поліція влаштовує рейди, попереджає незаконних продавців, за рішенням суду вилучає товар, складає протоколи. Однак вплинути на громадян вдається не на довго. У нас є вільні місця на базарі, проте продавці нехтують цією інформацією», - каже чиновник.
Стихійна торгівля не лише заважає руху, а й загрожує здоров’ю покупців. «Як відомо, на дорозі продають у більшості харчові продукти. Та ветеринарний пост не контролює продаж у незаконних місцях. То ж ніяких супровідних довідок продавці не мають», - зауважив Олександр Козлюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Мантіс Показати IP 23 Грудня 2009 13:18
Скільки можна обзивати людей які заробляють важкою працею торгашами? Можна хоч якось коректніше висловлюватися? А не використовувати придуркуватий сленг нинішнього мера?
OrestN Показати IP 23 Грудня 2009 22:32
бо луцька владна лжееліта далека від ніщого народу який її вибрав. вони в своїх лєксусах, майбахах і хаммерах не бачать людей у їх нуждах
Юка Показати IP 23 Грудня 2009 23:34
розвели базар на історично-значимій землі, от тепер пожинають плоди. забраи б ринок взагалі звідти - і діло з кінцем. замок і цілі купи сміття під ним - оце романтика!
OrestN Показати IP 24 Грудня 2009 11:39
старий ринок знести і на його місці спорудити розважально-туристичний центр
Хохма Показати IP 24 Грудня 2009 14:45
Згідний з Мантіс. Дайте людям іншу роботу, а тоді розповідайте як хто чого дотримується. За Шибу не буду голосувати в тому числі і за те, що бабульок з городньою продукцією біля Гостинця розганяє, а майно за безцінь роздає.
Юка Показати IP 24 Грудня 2009 16:08
стільки гарних проектів пропонувалося інвесторами замість того сміттєзвалища біля замку, а старий ринок досі з місця не поворухнувся. іншим містам туризм чималі прибутки приносить, а у нас що?
Українець Показати IP 24 Грудня 2009 16:16
Шановна Юка мабуть Вам продукти купляють батьки,або ви ходите тільки в магазин біля дому.Забрати ринок,це не так просто як Вам здається.
Василь Показати IP 24 Грудня 2009 19:58
РИНОК ТРЕБА ПРИБРАТИ!!!!!!!!!!
Юка Показати IP 24 Грудня 2009 21:49
До Українця: батьки давним-давно мені продукти вже не купують і найближчий супермаркет знаходиться за кілометрів 5 від дому. звісно, я розумію всю складність ситуації, і, ліквідувавши ринок, підприємців теж треба лишити у виграші. і було б все так просто, то цього ринку давним-давно не існувало б. дивує лише одне, як взагалі можна було історичну територію за кілька десятиліть перетворити на суцільний безлад

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus