USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Муніципали виконують чорнову роботу замість поліції», – Пустовіт

26 Лютого 2020 16:51
Департамент муніципальної варти розділив обов’язки з поліцією, тим самим даючи правоохоронцям змогу займатися злочинцями та наркоманами – вважає виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

Про це він повідомив під час пленарного засідання чергової 70-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 26 лютого.

Григорій Пустовіт заявив, що міська рада і поліція – не опоненти, однак, на думку посадовця, правоохоронці не можуть стояти осторонь створення проблем щодо виконання законних рішень працівниками місцевого самоврядування.

«Не може поліція стояти осторонь, і мовчки спостерігати, як їм перешкоджають, і нічого не робити. До прикладу, у тому ж Києві поліція приходить серед білого дня, аби демонтувати незаконні об’єкти. Та ж поліція займається локалізацією підприємців, які перешкоджають і чинять опір. Поліція зносить конструкції, і ніхто не питає дозволу у підприємців. І ніяка не муніципальна варта тим не займається, бо процес демонтажу забезпечує поліція. Ми на сьогодні створили всі умови для повноцінної роботи поліції. Оту чорнову робота, якою займається муніципальна варта, повинна виконувати саме поліція», – наголосив посадовець.

Він акцентував, що міська влада розуміє, що начальник Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області Олег Кічук опинився у незручній ситуації, коли вищі начальники поліції нав’язують власну позицію працівникам.

«Але є рішення міської влади, і на території міста їх потрібно виконувати. Не може поліція вирішувати, які закони виконувати, а які ні», – пояснив позицію влади Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 26 Лютого 2020 17:25
Поліція тримає правильну позицію - очікує виборів коли буде зрозуміло що і до чого бо за цих що є голосувати крім них самих і їх родичів (теж не факт) ніхто не буде.
Ніхто поруч стояв Показати IP 26 Лютого 2020 18:47
По логіці пана Пустовіта, міська рада вище законів держави Україна. Хм.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus