USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

«Маємо перетерпіти»: коли перекриватимуть рух транспорту на проспекті Волі у Луцьку

7 Травня 2021 20:44
Цього тижня у Луцьку розпочали капітальний ремонт проспекту Волі. Проект надзвичайно складний і з точки зору інженерно-технічної, і часового проміжку, необхідного на його виконання. Однак, реконструкція передбачає повне або часткове перекриття руху транспорту на певних ділянках дороги. Де саме і коли це відбуватиметься?

Про це під час традиційного щотижневого звіту 7 травня повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Зі слів мера, у планах – завершити абсолютну більшість ремонтних робіт на проспекті Волі вже цього року.

«Це і заміна мереж, капітальний ремонт лівої частини тротуару, якщо рухатися від вулиці Шопена до Київського майдану, озеленення, освітлення, вуличні меблі. І, якщо не буде жодних форс-мажорних обставин, вже навесні ми зробимо заключні штрихи і вкладемо останній шар асфальту», – зазначив міський голова.

Він попросив лучан та мешканців громади з розумінням поставитися до тих незручностей, які можуть виникнути, адже протягом певного проміжку часу будуть обмеження руху на окремих ділянках дороги, а на деяких – взагалі дозволений лише рух громадського транспорту.

«У той час, коли будуть вкладати асфальт та замінювати дорожнє покриття, рух транспорту буде повністю перекритий. Вся інформацію щодо об’їзду, схем дорожнього руху у графічному вигляді буде розроблена і доведена до відома лучан вже наступного тижня із допомогою офіційного сайту міської ради, соцмереж та ЗМІ. Мусимо перетерпіти, бо й далі зволікати з ремонтом проспекту Волі та відтягувати неможливо, бо і тротуар, і дорожнє полотно знаходяться у жахливому стані», – наголосив очільник Луцька і додав, що активну фазу заміни мереж на проспекті Волі розпочнуть вже наступного тижня, після Дня Перемоги.

Станом на сьогодні тривають підготовчі роботи до перенесення інженерних мереж на проспекті Волі (ділянка від вулиці Шопена до вулиці Сенатора (непарна сторона)). Тут частково обмежений рух транспортних засобів, – інформує Луцька міська рада.

Водночас на ділянці від Київського майдану в напрямку до вулиці Сенатора тривають роботи із влаштування паркомісць.

З 17 травня заплановано частково перекрити рух транспорту почергово по одній смузі на ділянці від Київського майдану до вулиці Шопена. Тут буде проводитися заміна інженерних мереж. Роботи заплановано виконати до 1 липня.

З 1 червня заплановано розпочати заміну дорожнього покриття на ділянці від вулиці Шопена до вулиці Сенатора. Під час проведення цих робіт буде дозволено рух лише громадського транспорту. Роботи заплановано виконати до 1 липня.

Відповідно до розроблених схем руху об’їзд буде здійснюватися вулицями Глушець та Коперника.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 7 Травня 2021 21:54
Життя в центрі має свої привілеї.
Лучани Показати IP 8 Травня 2021 08:43
Так що все таки міськрада робить - капітальний ремонт чи реконструкцію ?
Анонім до Лучани Показати IP 8 Травня 2021 10:44
ви запитуєте крамольні речі. хоча... 90% читачів уявлення не мають до чого ваша принциповість в цьому питанні.
Луанин Показати IP 8 Травня 2021 08:50
Інших вулиць немає?
Я до Луанин Показати IP 8 Травня 2021 10:57
Іди на #₴&й, це центральна вулиця міста яка в жахливому стані. Бісять такі далекі люди!
скептик-до я до Я Показати IP 8 Травня 2021 11:29
головне центральну вулицю зробити щоб паньству владному не соромно було. всі решта можуть в багнюці бабратись.
Громадянин до скептик-до я Показати IP 8 Травня 2021 20:54
Хто це всі решта в багнюці? Я живу на цій вулиці. Чи по вашому тут люди не живуть? Як в місті нічого не робили погано роблять ремонтуюють теж погано то щож ви хочете?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus