USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підтоплені подвір’я, підвали та авто: де в Луцьку рятувальники ліквідовували наслідки негоди

1 Серпня 2022 10:34
Учора внаслідок зливних опадів в Луцьку рятувальники здійснили 11 виїздів для відкачування дощової води з житлових будівель та об’єктів інфраструктури міста, а також чотири рази надавали допомогу з буксирування автомобілів.

Про це інформує пресслужба волинських рятувальників.

Зокрема, роботи проводилися на вулицях: Дорошенка, Підгаєцькій – викачка води з прибудинкових територій; Рівненській – викачка води з проїжджої частини; вул. Заньковецької, Лесі Українки, Воїнів Афганців та проспекті Молоді – викачка води з підвальних приміщень, а також на території «Перинатального центру», «Наркодиспансеру», «Пологового будинку» – викачка води з підвального приміщення, «Міської клінічної лікарні» – викачка води з приміщення підстанції.

Читати ще: Луцьк поплив: містяни діляться фото та відео недільної зливи

Крім того, на вулицях Карпенка-Карого, Кравчука та проспекті Відродження рятувальники відбуксирували автівки.
До ліквідації негоди залучались 37 осіб особового складу 1, 2, 25 державних пожежно-рятувальних частин, аварійно-рятувальної частини спеціального призначення ГУДСНС України у Волинській області. Загалом були залучені 8 пожежних автомобілів, один спеціальний автомобіль САРМ-В. Під час робіт було відкачано 1421 м3 води.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus