USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Ми грали на перемогу», – Шахов про нічию «Волині»

15 Вересня 2017 20:27
Матч «Волині» проти одного з лідерів першої ліги ФК «Інгулець» закінчився нічиєю, хоча багато хто сподівався, що червоно-білі гратимуть проти сильного супротивника здебільшого в обороні.

Про це йшлося під час післяматчевої прес-конференції тренерів команд.

Наставник «Інгульця» Сергій Лавриненко зазначив, що два тайми кардинально відрізнялись один від одного.

«У першому не все вдалося через швидко пропущений гол. У другому таймі зробили вдалі заміни, переломили хід гри, але не вдалося реалізувати свої моменти. «Волинь» - команда молода. Ми приїхали в ранзі одного з лідерів, добре «роздражнили» лучан. Будемо тепер налаштовуватися на наступну гру, чого бажаю і «Волині», - зазначив коуч.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ВОЛИНЬ» – «ІНГУЛЕЦЬ»: ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ

Натомість, наставник волинян Альберт Шахов був швидше задоволений грою своїх підопічних, адже розраховували на дещо іншу гру.

«Ви всі бачили турнірну таблицю. Перед грою думали, що ми будемо грати від оборони. Але ми грали на перемогу і нам це вдалося на 70%. Ми заробили 1 очко, можемо цим бути задоволеними», - зазначив тренер та додав, що про стан Неділька, який травмував ребро, знатимуть детальніше вже завтра.

Що стосується заміни Димтренка, то її тренер пояснив тим, що футболіст «надто молодий і не зрозумів установку на гру».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дуся Показати IP 16 Вересня 2017 08:05
думаю треба замінити шахова,бо він надто молодий тренер,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus