USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» – «Інгулець»: нічия вагою з перемогу

16 Вересня 2017 09:00
У матчі 12-го туру Чемпіонату України серед команд першої ліги луцька «Волинь» приймала на своєму полі «Інгулець» з Кіровоградської області.

Ще рік-два тому волиняни вважалися би явним фаворитом у подібному протистоянні, але «маємо те, що маємо», і перед початком гри фаворитом букмекерів, та й пересічних вболівальників був саме клуб з смт Петрове, який впевнено замикав трійку лідерів чемпіонату.
Початок матчу зруйнував усі прогнози: не минуло і хвилини, як лучани заробили штрафний на правому фланзі атаки, який взявся виконувати Кінаш. Подача Ярослава знайшла на дальній штанзі капітана лучан Шаповала, який в один дотик відправив м’яча у дальній кут воріт «Інгульця»: 1-0.
Момент одразу відігратися був і в гостей, але Локтіонову не вдалося приборкати м’яча на лінії воротарської і завдати удару по воротах Неділька.

Атака у відповідь у виконанні лучан теж була небезпечною: Ляшенко, у притаманному йому стилі, увійшов до карного суперника та прострілював на Степанова, але голкіпер гостей виявився першим на м’ячі.

Потому гра здебільшого точилася у центрі поля, команди намагалися більше грати у пас і вивести форвардів на завершальний удар, але, як це здебільшого трапляється, жодного завдати так і не вдалося.

На 35-ій хвилині Альберт Шахов замінив молодого Дмитренка на більш досвідченого Шандрука. Зі слів наставника «Волині», Владиславу не вдалося виконати настанову на гру. Шандрук же, в свою чергу, одразу ж мав момент, але арбітр зафіксував офсайд у Романа.

Наприкінці першого тайму Кінаш виконував подачу зі штрафного, фактично з тієї ж відстані, як при забитому голі, щоправда з протилежного флангу, але цього разу захисникам «Інгульця» вдалося відвести загрозу від власних воріт.
Другий тайм розпочався із подвійної заміни у складі гостей. І вже на 4 хвилині Акименко, який вийшов на заміну, зрівняв рахунок у матчі: отримавши м’яча у штрафному лучан він вдало зіграв корпусом та точним ударом пробив Неділька: 1-1.

Після забитого голу гостям вдалося перехопити ініціативу. На 57-ій хвилині подача кутового завершилася ударом Солдата у поперечину, а на добиванні, ціною травми, Неділько був першим на м’ячі. Допоки лікарі надавали допомогу кіперу «Волині», команди дещо перевели дух і з відновленням гри швидкості дещо спали.

Серія замін від тренерів обох команд, в тому числі заміна воротаря у «Волині», значного впливу на хід гри не внесла: лучани вдало оборонялися, ба більше, за декілька хвилин до завершення матчу Романюк мав реальну нагоду вивести лучан вперед, але на заваді удару Юрія стала поперечина воріт «Інгульця».
Незважаючи на 6 компенсованих хвилин арбітром зустрічі та щось схоже на фінальний штурм у виконанні гостей, фінальний свисток арбітра зафіксував нічию. Зважаючи на турнірне положення обох команд, нічия на користь «Волині».

Наступні два поєдинки лучани зіграють на виїзді: 25 вересня у Харкові проти «Геліоса» та 30 вересня проти «Колоса» з Ковалівки. На рідному «Авангарді» лучани 6 жовтня прийматимуть ФК «Полтава».


Фото Миколи Мартинюка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus