USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Ми всі – Зозуля»: На матчі чемпіонату Іспанії фани підтримали українця

22 Грудня 2019 10:55
Вболівальники ФК «Альбасете», за який виступає Роман Зозуля, вивісили банер «Ми всі – Зозуля» на матчі іспанської Сегунди проти ФК «Ельче», повідомляє COPE Albacete.

Крім того, вони на 10-й хвилині зустрічі почали скандували ім’я українця, який виступає під 10-м ігровим номером.
Нагадаємо, матч другого дивізіону чемпіонату Іспанії між «Райо Вальєкано» і «Альбасете відклали через образи на адресу нападника «Альбасете», українця Романа Зозулі.

Фанати «Райо» наприкінці першого тайму почали викрикувати на адресу українця образи, основною тематикою яких стало гасло «Зозуля – нацист». Через це гравці «Альбасете» відмовилися виходити на другий тайм.

Зозуля значився у складі «Райо» на правах оренди ще в 2017 році, але ультрас клубу «Буканерос» (традиційно підтримують ліві погляди) не прийняли новачка, звинувачуючи його у зв’язках з ультраправими організаціями в Україні. У підсумку Зозуля отримав дозвіл від ФІФА і достроково покинув команду, не зігравши за клуб жодного матчу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ку ку Показати IP 22 Грудня 2019 14:35
І я зозуля! Кому ще можна яйця підкинути?
бе до Ку ку Показати IP 22 Грудня 2019 17:48
своі бовтуни тримай при собі!
Модер - нацист? Показати IP 22 Грудня 2019 15:43
Де коменти? Активісти безплатно не працюють ,а адекватів не хочеться?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus