USD 39.52 39.76
  • USD 39.52 39.76
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Ми вигризали кожну добу і вистояли, – звернення Зеленського в річницю вторгнення РФ в Україну

24 Лютого 2023 08:42
До річниці повномасштабної війни в Україні президент Володимир Зеленський звернувся до нації.

«Це був надважкий для країни рік сліз і болю», – йдеться у його відеозверненні.

Володимир Зеленський вранці 24 лютого 2023 року звернувся до українців. Президент пригадав, як рік року близько 07:00 озвучив дві найголовніші заяви: Росія почала повномасштабну війну, але українці сильні та готові до всього. Українці – це й є Україна.

Зеленський наголосив, що 24 лютого 2022 року – найважчий день новітньої історії. Найдовший день у житті кожного українця та кожної українки. Люди прокинулися вранці й відтоді не засинають.

Український лідер пригадав, що хтось пережив шок, хтось не знав, що сказати. Але водночас всі відчували, що робити. Українці не підняли білий прапор. Вони почали боронити синьо-жовтий. Українці не зламалися та не здалися. А символом цього стали герої-прикордонники острова Зміїного, а також – маршрут, за яким вони відправили «русскій воєнний корабль».

«Наша віра зміцніла. Зміцнів наш дух. Ми вистояли в перший день повномасштабної війни. Ми не знали, що буде завтра, але точно зрозуміли: за кожне завтра треба битися!

І ми бились. І вигризали кожну добу. І ми вистояли в другий день. А далі – в третій. Три доби, які нам відводили на життя. Погрожували, що за 72 години нас не існуватиме. Але ми вистояли в четвертий день. А потім у п’ятий. А сьогодні стоїмо рівно один рік. І досі знаємо: за кожне завтра треба битися!» – йдеться у зверненні.

Президент також подякував нашим воїнам, медикам, міжнародним партнерам.

«Це був рік стійкості. Рік небайдужості. Рік мужності. Рік болю. Рік надії. Рік витримки. Рік єдності.

Рік незламності. Лютий рік незламності. Його головний підсумок – ми вистояли. Ми не зазнали поразки. І зробимо все, щоб цього року здобути перемогу!» – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 24 Лютого 2023 09:00
хто розмінував Чонгар та розширив трасу з Чорнобиля на Київ, хлопче?
ПТН ХЛО до Анонім Показати IP 24 Лютого 2023 09:39
Це все путін!
Анонім до ПТН ХЛО Показати IP 24 Лютого 2023 11:32
сарказм зараховано. сідай, 5.
Василь до Анонім Показати IP 24 Лютого 2023 11:36
Слушні зауваження,але з ними будемо розбиратися після перемоги.Поблем куча,і розбиратися з ними потрібно не тільки Зеленському,а і усім нам.
Анонім Показати IP 24 Лютого 2023 10:12
чому зараз Бутусову відмовили в акредитації на прес-конференцію Зеленського? Наш президент не боїться путіна, але боїться незручних журналістів і їх запитань? Попризначавши купу зрадників і неадекватів на відповідальні посади, Зеленський не готовий до відвертої розмови з народом України, продовжуватиме державну політику в стилі "95кварталу", далі прислухаючись до своїх жалюгідних радників з оп. Ганебно. Один з полковників, комбатів, героїв України на днях людям в тилу порадив готуватися до найгіршого і тоді все буде добре.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus