USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вже завтра Арсен Мірзоян виступить у Луцьку з новим альбомом «Інгредієнт»

3 Листопада 2019 13:16
У Луцьку знову виступатиме невтомний музичний мандрівник Арсен Мірзоян.

Концерт відбудеться 04 листопада о 19:00 у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка.

«Для вас виступить не Магеллан, але однозначно шукач, невтомний музичний мандрівник Арсен Мірзоян. Він унікальна фігура на нашій естраді. Справжній український чоловік, якому є що сказати. І робить він це найкрасивішим способом. Арсен співає від чистого серця, розповідаючи свою історію, яка настільки знайома і зрозуміла кожному. Дайте вихід емоціям під душевний виступ народного барда», – закликають організатори.

«Арсен Мірзоян – не просто сильний виконавець з магнетичним вокалом, сталевий надрив якого пробуджує і розбурхує. Його пісні такі проникливі, тому що справжні. Адже Арсен – це:

талановитий музикант і композитор, який переміг повну глухоту заради творчості;

мудрий поет-філософ: все написане з плоті і крові, пережите і відчуте;

нестримний бунтар, відвертий і чесний, часом навіть занадто.

Він співає авторські речі, наскрізь просочені реальними драмами. Кожна композиція несе в собі сильний характер чоловіка, який не боїться відкрити свої почуття. Це пісні про важливе, цінне, життєве. Тому вони настільки вражають», – розповідають організатори.

«Ми з різного тіста, але є обов’язковий «Інгредієнт» – і це здатність відчувати. Така наскрізна тема Арсена. У кожній пісні непідробні емоції. Таким буде і новий, вже п’ятий альбом співака «Інгредієнт». Наприкінці осені ви зможете вживу почути свіжі історії від музиканта-філософа. Також прозвучать улюблені хіти, якими виконавець завоював українські серця.

Приходьте і насолоджуйтесь музичним одкровенням», – закликають організатори.

Квитки можна придбати в касах драмтеатру, РЦ Промінь та на сайті lutsk.karabas.com.

Додаткова інформація за телефоном 0508812795
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 16 Жовтня 2019 14:21
Скількі він вже буде сюди їздити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus