USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Миколай про тебе не забуде»: лучан кличуть на благодійну вечірку

28 Листопада 2017 08:00
Благодійна акція, під час якої збиратимуть гостинці для діток, які ростуть без батьківської уваги, відбудеться у луцькому «Кораблику» 3 грудня.

Про це повідомляють організатори дійства.

«Миколай про тебе не забуде» – щорічна благочинна акція, завданням якої є зібрати та роздати подарунки для тих діток, які могли би залишитися без нашої або батьківської уваги, а також створити особливу чарівну атмосферу свята.

У Луцьку акція об’єднає небайдужих волинян, які хочуть привітати неповносправних діток, сиріт, дітей з малозабезпечених, багатодітних сімей та родин бійців АТО, які особливо потребують нашої уваги та любові.

3 грудня вечора у Кораблику відбудеться концерт за участі 4 луцьких гуртів Чорні Черешні, Резус Блюз, Carlos Bandos, West Wind, які своїми виступами теж долучаться до акції.

До речі, цього року, як повідомляють організатори з ГО «Сучасна Волинь» за виручені кошти від продажу квитків куплять спортінвентар для реабілітаційних центрів Волині.

«Заодно, йдучи на концерт, можете прихопити із собою для діток солодощі, іграшки, книжки, фарби, олівці, зошити, засоби гігієни», - зазначають організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus