USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Минулоріч у ВР подали три законопроекти про заборону критики влади

16 Січня 2019 11:20
Працюючи пліч-о-пліч із пропрезидентськими обранцями, понад 60 депутатів, які 5 років тому приймали «Закони про диктатуру», роблять усе, аби демократія в Україні ставала дедалі слабшою.

Про це йдеться на сторінці Українського об'єднання патріотів УКРОП у Фейсбуці.

Рівно 5 років тому Верховна Рада прийняла так звані Закони про диктатуру. Депутати побачили їхні тексти вже після голосування, а саме воно відбулося шляхом звичайного підняття рук, без використання системи «Рада». Тодішній президент підписав їх уже наступного дня.

Згадані законодавчі акти буквально ставили на коліна українське громадянське суспільство. Вони розв’язували руки владі й давали можливість карати протестувальників, а також прирівнювали опозицію до кримінальних елементів.

Небажанням карати винних у цих подіях, небажанням розслідувати злочини проти активістів і журналістів та багатьма іншими кроками чинна влада продовжує йти шляхом, який торував Янукович і його поплічники. Більше того – понад 60 депутатів, які приймали «Закони про диктатуру», досі «представляють» інтереси народу в парламенті.

Працюючи пліч-о-пліч із пропрезидентськими обранцями, вони роблять усе, аби демократія в Україні ставала дедалі слабшою. Законопроекти, що подавалися на розгляд у минулому році, – зайве тому підтвердження. Зокрема, законопроекти № 9306, 9275, 6688, які не допускають критики влади, адже за це можуть звинуватити у тероризмі, посадити у тюрму, закрити видання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 16 Січня 2019 11:38
це одне із "досягнень" влади
Народ Показати IP 16 Січня 2019 12:35
Критикувати їх ми не будемо лише у тому разі коли вони повиздихають, бо як кажуть про мертвих або добре або нічого!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus