USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Мирні жителі» РФ закликають своїх солдатів убивати та катувати українських дітей

11 Травня 2022 13:26
Чергове перехоплення СБУ розмови окупанта з дружиною просто шокує. Жінка живе у прикордонному з Україною місті, куди примусово евакуйовують наших громадян.

Цю істоту жіночої статі обурило, що українські діти відмовилися малювати символіку до святкування «дня победы». Тож вона запропонувала покарати їх нелюдськими катуваннями.

«Я бы им наркотики вколола, если бы работала, смотрела бы им в глаза и сказала бы: «Сдыхайте, мучайтесь». Я бы им пи*ьки резала, звёзды на спинах вырезала, и вообще по уху бы каждый день отрезала, по пальцу, чтобы им больно так было», – каже рашистка.

Читати ще: «Засипають пісок у танки, аби не йти в атаку»: окупанти вигадують лайфхаки, щоб не померти на війні в Україні

Навіть самого окупанта шокували ці слова і він не знав, що відповісти.

«Очевидно одне: «руZZкій мір» – це і є сучасний нацизм, хай якими гаслами і цілями він прикривається», – зазначають в СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 11 Травня 2022 14:29
Чергове створіння, яке після війни треба знайти.
123 Показати IP 11 Травня 2022 15:25
Как с такими "сестрами" жить по-соседству? Кто ее этому научил? ЭТОМУ учат в русских школах? Только железо-бетонный забор вдоль границы!
Мешканка Показати IP 11 Травня 2022 16:44
Щоб їхніх дітей так само. Кончєні створіння росіяни то не народ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus