USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Митника судитимуть «за неуважність»

8 Серпня 2012 13:04
Працівника Ягодинської митниці посадять на лаву підсудних за проведення неналежного митного огляду.

Про це інформує прес-служба прокуратури Волині.

Любомльська міжрайонна прокуратура направила до суду справу щодо головного інспектора відділу митного оформлення Ягодинської митниці, який зловживав службовим становищем.

Слідство встановило, що працівник митниці, діючи в інтересах фізичної особи, провів митне оформлення автівки без належного огляду. На той час в ній був товар митною вартістю понад 300 тисяч гривень. Через це державний бюджет недоотримав 80 273 гривні.

Працівника митниці звільнили, а його майно арештували для відшкодування завданих державі збитків. Сума арештованого майна склала понад 1 мільйон гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучанка Показати IP 8 Серпня 2012 13:35
"Працівника митниці звільнили, а його майно арештували для відшкодування завданих державі збитків" - оце ТАК митники ЗАРОБЛЯЮТЬ!
Ольга Показати IP 8 Серпня 2012 14:29
А вам самим не смішно ???? Абсурд
Кот Показати IP 8 Серпня 2012 14:40
Нифига себе имущества на млн.грн! Да там 95 % пограничников, скорее всего, так живут. Только копать никто не хочет - все на откатах сидят.
Лютий Показати IP 8 Серпня 2012 14:51
Перед тим, як писати перевіряйте інформацію. Це дані на думку прокуратури, а як є насправді ви дізналися ? Час покаже, де підстава, чи завдані збитки і таке інше. Майно прокуратура оцінює на свійт розсуд. Чи може проводилася експертна оцінка ? Поїдьде до любого прокурора, який проробий років 10 і оцініть його майно та статки, все офрмлено на маму, тещу, брата, свата, свого нічого, а реально? Вирок суду покаже, якщо до того дійде.
123 Показати IP 8 Серпня 2012 14:53
Хто порахував ці збитки, які вказані до копійки? На підставі чого такий висновок ? Вкажіть будь-ласка, цікаво знати.
VSC. Показати IP 8 Серпня 2012 17:18
Можно смело садить всех, не ошибешься. И таможню, и прокуратуру, а еще и высокопоставленных налоговиков, ментов. чиновников. Если пересадить всех заслуживших наказания взяточников и коррупционеров, то бараков не хватит.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus