USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На автоперегонах у Черкасах автомобіль в’їхав у натовп та збив людину. Відео 18+

6 Жовтня 2019 19:29
Найімовірніше, автівку знесло з траси через слизький асфальт. Чоловіка, якого збив автомобіль, "швидкою" доправили до лікарні. Він у тяжкому стані, за його життя борються лікарі, інформує 24 канал.

На відео, відзнятому глядачами автоперегонів, видно, як одна з машин в якийсь момент злітає з дороги та збиває чоловіка, що стоїть поруч. Від потужного удару він підлітає на декілька метрів вгору. Дивом не постраждали люди, що стояли поруч.

Інцидент стався на перегонах під назвою Timeattac. Вони розпочалися в Черкасах вранці 6 жовтня на кільцевому перехресті на вулиці 30 років Перемоги. Про це інформує місцеве видання Про все.

Найімовірніше, біда трапилась через нове і надто слизьке асфальтне покриття. Деякі автомобілі ще до початку змагань зачіпали бордюри, їх розвертало, а хтось навіть втратив колесо.

УВАГА ВІДЕО МІСТИТЬ СЦЕНИ, НЕ РЕКОМЕНДОВАНІ НЕПОВНОЛІТНІМ І ЛЮДЯМ З ВРАЗЛИВОЮ ПСИХІКОЮ!
Правоохоронці кажуть: рішення про проведення автоперегонів міська рада прийняла без погодження з патрульною поліцією.

Наразі на місці працюють слідчі. Відомо, що чоловіку, якого на перегонах збив автомобіль, 31 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus