USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Черкащині 11-річну дівчинку підпалив брат. Це нібито було частиною флешмобу

30 Вересня 2019 20:10
На Черкащині 11-річна дівчинка отримала опіки після того, як її підпалив молодший брат – нібито це було частиною гри.

Як повідомляє ДСНС в області, дівчинку госпіталізували в суботу, 28 вересня.

«До опікового відділення 1-ої міської лікарні з важкими опіками верхньої частини тулуба було госпіталізовано 11-річну дівчинку. Як стало відомо, опіки вона отримала, коли її власноруч підпалив її 10-річний брат. За попередніми даними, діти грали у гру «Підпали друга», – сказано у повідомленні.

У ДСНС попереджають, що йдеться про #FireChallenge – небезпечний флешмоб, в рамках якого користувачі соцмереж – часто підлітки – виливають на одну з частин тіла легкозаймисту речовину і підпалюють її, щоб потім викласти відео у Facebook чи Instagram.

Учасники думають, що після займання речовини вони зможуть швидко загасити вогонь водою, проте вдається це не завжди.

Упродовж останніх років західні ЗМІ повідомляли про кілька трагічних випадків, які сталися, коли неповнолітні намагалися взяти участь у флешмобі.

Приміром, у серпні 2014 року CBS News писало, що так постраждав 16-річний житель штату Каліфорнія. Він отримав опіки першого та другого ступеня, коли змазав свою грудну клітину рідиною для зняття лаку і підпалив її.

У серпні 2018 року про аналогічну історію повідомляло видання Time: тоді в лікарні опинилася 12-річна дівчинка з Детройта, яка нібито так само спробувала підпалити себе в рамках #FireChallenge.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Українець Показати IP 30 Вересня 2019 22:04
Дістали уже з тими "флешмобами", "гаджетами", "лайками", "репостами" та іншим закордономовним сміттям. Немає в українському словнику таких слів!!!!!! НЕМАЄ!!!!!!!!!!!
Джейк Джилленхол Показати IP 30 Вересня 2019 23:00
Про таку річ як "неологізм" в мові ви, напевне, не чули. Для загального розвитку можете загуглити) P.S. даруйте за слово "загуглити", його ж немає в нашому словнику

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus