USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

На День кварталу ЛПЗ розіграли цінні призи від Фонду Ігоря Палиці

16 Жовтня 2017 09:00
Аби взяти участь у розіграші велосипеда, смартфону, смарт-годинника, портативного зарядного пристрою та інших цінних призів від Фонду Ігоря Палиці«Тільки разом», зареєструвались майже дві тисячі жителів району ЛПЗ міста Луцька. Розіграш призів став чи не найбільш очікуваною подією масштабного святкування, що тривело на території школи № 20 15 жовтня.

Переможців обирали випадково за номером на браслеті. Так, аби збільшити вірогідність виграшу, реєструвалися на розіграш цілими сім’ями, включаючи й маленьких діток. Воно й не дивно, адже позмагатися дійсно було за що: організатори підготували 15 подарунків, серед яких найбажанішими були велосипед, смарт-годинник і смартфон.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ДЕНЬ КВАРТАЛУ» НА ЛПЗ ІЗ ФОНДОМ ІГОРЯ ПАЛИЦІ. ТРАНСЛЯЦІЯ

Гостям «Дня кварталу» довелося чимало понервувати, адже розіграш відбувся на завершення основних святкувань. Аби нічого не проґавити, мешканці району заполонили весь шкільний майданчик і захопливо спостерігали за крутінням барабану в надії, що саме корінець від його браслету з відповідним номером стане виграшним.

Розпочали розіграш із вручення волейбольних і футбольних м’ячів.
Наступними розіграли електрочайники та термоси. А коли приступили до розіграшу зарядних пристроїв power-bank, смарт-годинника та смартфону Samsung Galaxy J7, публіка помітно захвилювалася та оживилася.
Зазначимо, що переможцями стали як зовсім юні мешканці ЛПЗ, так і особи поважного віку.

Нагадаємо, що попередньо зі сцени вручали подяки за особливий вклад у розвиток мікрорайону активним жителям ЛПЗ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus