USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

На Донеччині загинув військовий з Волині Руслан Сулім

1 Травня 2024 18:08
У Шацьку громаду вдруге за тиждень надійшла страшна звістка про загибель захисника, який на полі бою боронив нашу державу від ворога з Росії.

На Донеччині під час виконання бойового завдання поліг військовослужбовець із села Світязь Сулім Руслан Степанович, 04.03.1981 р.н, повідомили у громаді.

Воїн був мобілізований 14 вересня 2022 року, захищав Україну в складі військової частини А7028. Свій останній бій Руслан Сулім прийняв 30 квітня в Донецькій області.

В Героя залишилися в Світязі дружина, двоє дітей, батьки.

«Вічна і світла пам’ять захиснику, який віддав за Україну, її волю і незалежність найцінніше – своє життя. Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям, побратимам загиблого», – йдеться у повідомленні.

Про прибуття траурного кортежу і час похорону повідомлять додатково.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus