USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На дорогах України збільшили кількість камер фіксації порушень ПДР. Де саме

28 Вересня 2021 17:12
Сьогодні на автодорогах України починають працювати ще 20 камер автофіксації порушень правил дорожнього руху.

Про це повідомив перший заступник начальника департаменту Патрульної поліції Олексій Білошицький на своїй сторінці у Facebook, пише УНІАН.

За його словами, ще 20 нових комплексів автофіксації порушень правил дорожнього руху працюватимуть на автомобільних дорогах Львівської, Запорізької, Закарпатської та Одеської областей.

Білошицький уточнив, що на Львівщині їх запрацює 13, у Запорізькій області – 4, у Закарпатській – 2, в Одеській – 1.

Він додав, що від сьогодні на дорогах України вже працюватимуть 158 камер, і «нова хвиля вже готується до запуску».

Нагадаємо, в Україні перші відеокамери системи автоматичної фото- і відеофіксації порушень правил дорожнього руху почали працювати 1 червня 2020 року. Вони були встановлені в Києві та області.

Як ми писали, в Україні до кінця 2021 року мають встановити 270 камер автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху.

З 27 серпня на автомобільних дорогах Волинської області також запрацювали прилади фіксації правопорушень, які контролюватимуть дотримання вимог ПДР в автоматичному режимі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus