USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На дитячому майданчику у Луцьку затримали чоловіків з наркотиками

19 Червня 2019 14:26
На дитячому майданчику, що знаходиться на вулиці Конякіна, лучани виявили чоловіків з наркотиками та викликали поліцію.

Інцидент трапився сьогодні, 19 червня.

У редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини звернулася лучанка Ольга. Жінка каже, що зранку гуляла з дитиною і побачила чоловіків, які поводили себе підозріло. Пізніше невідомі підійшли і жінка побачила в їхніх руках шприци.

«Коли я побачила шприци, то швидко забрала дитину і пішла з майданчика, щоб не наражати себе та дитину на небезпеку. Також я викликала поліцію», - розповідає лучанка.

Затриманих на дитмайданчику з невідомою речовиною передали слідчому. Представники патрульної поліції Волинської області прокоментували ситуацію.

«Повідомлення про підозрілих осіб, які перебувають на дитмайданчику на вулиці Конякіна, у Луцьку, надійшло на службу 102 сьогодні, близько 11 години. В одного з чоловіків виявили шприц та невідому речовину білого кольору, схожу на наркотичну. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце, провела слідчі дії та вилучила речовину для експертизи», - розповів поліцейський.

Патрульні доставили чоловіків в наркодиспансер, а згодом у міськвідділ, де передали слідчому. Затриманим 31 та 30 років відповідно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 19 Червня 2019 14:56
На 3фото знизу алкаші, які щодня "причащаються" там на лавочці. А цих наркоманів я бачила тут впкрше. Страшно... Додам, що в одного була "ломка", його викручувало, він не міг знайти собі місця. Коли друг його вколов, то відразу ліг на лавочку і лежав. При цьому, це все відбувалось на наших очах, за 3 метри від гойдалки, на дит.майданчику. Ми викликали поліцію, яка їхала хвилин 25, бо не могли знайти нами вказаної адреси. Приїхали 2 молодих поліцейських, стояли, говорили з тими наркоманами близько години, відходили навіть з ними курити і знову повертались))) склалось враження непрофесійності, неоперативності, необізнаності як в даній ситуації їм вчиняти, бо постійно обоє поліцейських розмовляли по телефону, консультувались)))
Павло Показати IP 19 Червня 2019 15:36
знаю цих осіб все починалось з коноплі
Серж до Павло Показати IP 21 Червня 2019 07:50
Все почалося з знайомства з тобою
читачка Показати IP 19 Червня 2019 16:23
Те, що поліція не знає вулиць - то факт. Теж викликали колись, то кружляли дворами.
Гном Показати IP 19 Червня 2019 16:28
Згадую кінець 90-х. В кожному будинку було 2-3 бариги, які варили. В під*їзді стабільно хтось коловся, був я в класі 2 чи третьому, а на площадці лежить наркоман дивиться на мене і приход ловить. Злякався я і втік, чекав покі він не піде шоб додому пройти. Хоча потім посадили бариг, а наркоманів не чіпали, здається за вживання, тобі нічого не було, тільки за продаж.
Лучанин Показати IP 23 Червня 2019 12:54
От новина: на 40му наркомани табунами бігають. Весною в тому ж парку компанія наркоманів, віком до 20 років нажерлась якоїсь зарази, одному стало дуже зле - а решта з компанії подумали, що він лапи набув- лежав на землі без ознак життя. То поліціянти теж не змогли вияснити чи він живий, то викликали спеца))) Та що казати- не для кого не секрет, що барига живе на Наливайка 10 в центральному під'їзді і його поліція й кришує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus