USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На Ельбрусі знайшли тіло альпіністки, яка загинула 31 рік тому

26 Серпня 2018 23:32
На Ельбрусі знайшли тіло альпіністки, яка, ймовірно, загинула під час сходження 31 рік тому.

Про це повідомили ТАСС в прес-службі ГУ МНС по республіці, передає УНН.

“Тіло жінки знайшла група туристів на Ельбрусі на висоті близько 4 тис. метрів і повідомила про це рятувальників. За попередніми даними, альпіністка загинула при сходженні 31 рік тому. Тіло евакуйовано”, – сказали у відомстві.

Особа жінки встановлена, при ній знайдені були документи.

“Знайдений паспорт на ім’я Олени Костянтинівни Базикіної 1951 року народження, уродженки міста Нова Ладога Ленінградської області, в якому знаходився також авіаквиток на її ім’я, датований 10.04.1987 року з Москви в Мінеральні Води”, – уточнили в прес-службі.

У 1987 році в районі, де знайдено тіло, через сходження лавини загинула група альпіністів із семи чоловік. Тоді пошуки загиблих не увінчалися успіхом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus