USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На фестиваль у Луцьку з'їдуться 8 театрів із України та з-за кордону

6 Вересня 2019 22:29
13-15 вересня театр «Гармидер» запрошує на вистави та мистецькі експерименти, що відбуватимуться на різних міських локаціях. Організатори - Культурно-мистецького центру «Красне» і Департамент культури Луцької міської ради.

Програма пропонує події для усіх вікових категорій, починаючи від дітей до 1 року. Особливістю цього фестивалю є те, що усі театри вперше виступають у Луцьку, отож нові враження гарантовані!

Традиційними будуть виступи в місцях, що не мають нічого спільного з театрального сценою: у музеях, піцерії, кінотеатрі, дворику в старому місті, на даху багатоповерхівки. Вперше на фестивалі привідкриє свої двері для глядачів унікальний мистецький простір «ГаРмИдЕр ангар-stage», де відбудеться одна із вистав завершального дня. Детальна програма фестивалю - ТУТ.

8 театрів із України і з-за кордону покажуть дуже різний театр: документальний, імерсивний, інтерактивний хореографічний, перформативний і, звісно, драматичний. До оцінки колективів цьогоріч знову були запрошені Суб’єктивні Судді — люди з будь-якої професійної сфери, які люблять театр.

У рамках фестивалю 15 вересня також відбудеться партнерський проект «КультПлато», який організовує ГО «Принцип»,за підтримки спілки «Громадські ініціативи України». Цей проект представить мистецькі ініціативи Луцька: музичні, анімаційні, образотворчі та інші.

Організатори вдячні партнерам «Мандрівного вішака», які продемонстрували соціальну відповідальність своїх бізнесів і підтримали фестиваль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus