USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Філіппінах прогримів вибух: дві людини загинули, 37 поранені

29 Серпня 2018 08:43
У вівторок, 28 серпня, на Філіппінах прогримів вибух біля ринку в місті Ісулан, розташованому в провінції Султан-Кударат на острові Мінданао. Внаслідок вибуху загинули щонайменше 2 людини, ще 37 зазнали поранень.

Про це повідомляє канал 24 з посиланням на Rappler.

Як розповіли у поліції, під одним із мотоциклів, припаркованих біля входу на нічний ринок, був закладений саморобний вибуховий пристрій, який і здетонував.

Представник міської поліції Деніел Целестіно повідомив, що поки жодне з радикальних угрупувань регіону не взяло на себе відповідальність за подію. Водночас поліція вже встановила низку осіб, які можуть бути причетні до вибуху.

Глава місії Червоного Хреста на Філіппінах Річард Гордон уточнив, що бомба вибухнула на нічному ринку навпроти ресторану Carlitos о 20:35 за місцевим часом (15:35 за Києвом).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus