USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На фронт відправили чергову допомогу від Луцької міської ради

27 Березня 2024 13:58
Луцька міська рада передала обладнання для потреб військовослужбовців Національної гвардії України (військова частина 3018), які виконують бойові завдання щодо захисту незалежності та територіальної цілісності України від російського вторгнення.

Про це повідомили у міськраді.

Зокрема, бійцям відправили два квадрокоптери DJI MAVIC 3 Fly more combo, два квадрокоптери DJI MAVIC 3 Thermal, два супутникових модеми Starlink, планшет та ноутбук Lenovo, автономний дизельний обігрівач, дві бензопили, зарядну станцію EcoFlow Delta Max та підсилювач сигналу Alientech Duo II.

Читати ще: Луцький міський голова Ігор Поліщук передав військовим чергову партію обладнання та техніку
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
. Показати IP 27 Березня 2024 14:20
від Луцької ГРОМАДИ, а не міськради. Це кошти ГРОМАДИ. Речі потрібно називати своїми словами і не приписувати собі чужі заслуги. Якби громада не заплпатила податки,то міськрада нічого не відправила. Міськрада є виконавчими менедерами- клерками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus