USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На гірськолижні курорти волиняни зможуть потрапили лише з сертифікатами чи негативними тестами

3 Грудня 2021 12:51
Напередодні новорічно-різдвяних свят волинянам нагадали, що активно відпочити вони зможуть лише за певних умов.

Про це йшлося під час брифінгу Волинської ОДА щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції та стану вакцинальної кампанії від COVID-19 в області.

Як повідомила заступниця директора ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» Надія Костирка, відсоток вакцинованого дорослого населення складає 37,5%. Першу дозу отримали 8,1% волинян і 29,4% - повністю вакциновані. Вона наголосила, що на Волині діє 32 мобільні бригади, 95 пунктів щеплень та 10 центрів масової вакцинації.

Напередодні новорічних свят Костирка нагадала, що активно відпочити в горах, як це популярно взимку, вдасться лише власникам зелених сертифікатів чи негативних тестів або ж довідок про одужання.

«Головний державний санітарний лікар затвердив протиепідемічні вимоги до роботи гірськолижних курортів і садиб та готелів. Прийом відвідувачів може бути за наявності в них зелених сертифікатів, або довідки про одужання чи негативних ПЛР або експрес-тестів на виявлення антигнену», - наголосила вона.

Як раніше писало Інформаційне агентство Волинські Новини, волинські представники бізнесу не матимуть альтернативи, наприклад, щодо навантаженості на площу закладу громадського харчування чи кількості відвідувачів. Посилення протиепідемічних заходів для жовтої зони, визначених постановою Кабміну №1240, запрацюють вже з 6 грудня.

Юлія МАЛЄЄВАЦ3
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тарас Показати IP 3 Грудня 2021 14:04
Дихати повітрям,яке Бог створив для ВСІХ,можна лише з ветеринарним сертифікатом.....українці,просніться,то лише початок!!!! Ми даєм мовчазну згоду на терор!!!!
Дідо до Тарас Показати IP 3 Грудня 2021 14:49
Тим паче що це на повітрі, відкритий простір!
Ж..до..ва Показати IP 3 Грудня 2021 14:52
Вже взагалі здуріли, весь світ вакцинувати хочуть, примусово мусиш купувати їхню вакцину (держава платить вашими податками!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus