USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

США нададуть Україні пів мільйона доз вакцин проти COVID-19

26 Липня 2022 12:30
Сполучені Штати Америки подарують українцям близько пів мільйона доз вакцини проти коронавірусу.

Про це оголосили в Державному департаменті Сполучених Штатів Америки 25 липня, пише 24 канал.

"Сьогодні США передали Україні близько 500 000 доз вакцини від COVID-19. Ми пишаємося тим, що підтримуємо Україну у боротьбі з COVID-19",– йдеться в повідомленні.

Посольство США додало, що їхня країна непохитно підтримує Україну.

"Цей вантаж продемонстрував, що ми непохитні у своїй відданості та підтримці народу України в умовах глобальної пандемії COVID-19 в той час, як росія веде свою неспровоковану війну, поглиблюючи цю та інші кризи в галузі охорони здоров’я і безпеки", – повідомили дипломати.

Водночас не уточнюється, яку вакцину вирішили передати нашій країні. Як відомо, в Україні вже застосовували американські вакцини Pfizer та Moderna.

Раніше Міністерство охорони здоров'я України рекомендувало робити другу бустерну вакцинацію проти COVID-19. Щеплення можуть отримати люди віком від 60 років, а також люди віком 18-59 років із хворобами, які підвищують ризик важкого перебігу COVID-19.

Читати ще: Найбільше – у Луцькому районі: на Волині за тиждень виявили 31 хворого на COVID-19

Також у МОЗ зазначили, що минулого тижня відбулося суттєве зростання кількості випадків захворювання на коронавірус, тому важливо дотримуватися профілактичних заходів та робити бустерні щеплення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus