USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

На Горохівщині порізали 21-річного чоловіка, постраждалий – у реанімації

24 Січня 2017 11:05
Посеред вулиці в селі Цегів Горохівського району невідомий декілька разів вдарив ножем 21-річного місцевого жителя. Постраждалого госпіталізували у реанімацію. Поліцейські встановили особу зловмисника та оголосили йому про підозру в скоєні кримінального провадження, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

Нагадаємо, 14 січня, в реанімацію Горохівської районної лікарні госпіталізували 21-річного мешканця Горохівського району. Медики діагностували у чоловіка проникаючі ножові поранення грудної клітки. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.

З’ясувалося, що близько 23 години на вулиці села Цегів під час конфлікту потерпілому тілесні ушкодження у стані алкогольного сп’яніння наніс його 42-річний односелець.

Нині, правопорушнику слідчі оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що в суботу, 21 січня, в селі Язавні Ратнівського району 34-річний місцевий мешканець до смерті побив односельця, свого ровесника. Зловмисника поліцейські затримали у порядку ст. 208 КПК України та помістили в ІТТ. Затриманому також оголосили про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Січня 2017 12:07
Одноклассники рулят.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus