USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На історичних будинках у Луцьку – балкони у жахливому стані

18 Квітня 2018 09:35
На будинках по проспекті Волі 7, 9, 11, 15, 17, 19, які є «Історичними пам’ятками архітектури», балкони перебувають у жахливому стані, тож цьогоріч серед мешканців будинків планують організувати збори, аби вирішити цю проблему у найближчому році.

Про це йшлося 18 квітня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Член виконкому Олександр Серватович поцікавився у директора ЖКП №3 Руслана Юлдашева, чому на історичних будинках по проспекту Волі мають «висіти» балкони і чому його підприємство не має відношення до цією проблеми.

Своєю чергою, Руслан Юлдашев зауважив, що в будинках по проспекту Волі, 7, 9, 11, 15, 17, 19 після зими йде відшарування бетону, ці балкони фігурні і вони потребують спеціальних фахівців.

«Коли мешканці квартири приватизовували ці квартири, то відповідно і балкони входять в загальну площу», - каже директор ЖКП.

Він зацитував лист від екс-першого заступника міського Тараса Яковлева від 2016 року у якому йдеться, що кошти з бюджету на такі цілі не виділяються, у ньому рекомендується провести збір мешканців.

Втім, Олександр Серватович зазначив, що підприємство має діяти відповідно з чинним законодавством України.

«Навіть, якщо Тарас Яковлев і написав вам, то ви не повинні перевіряти це, до того ж збори, як мені відомо, не були проведені», - наголосив Серватович та попросив Юлдашева, аби відповідні роботи були обговорені з департаментом ЖКГ

Як розповів директор департаменту ЖКГ Юрій Крась, з 2016 року кошти на ремонт фасадів не виділялися, проте він погодився, що потрібно скликати збори і ці кошти знайти кошти.

«Думаю, цьогоріч ми вирішимо цю проблему», - підсумував Юрій Крась.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ігор луцький Показати IP 18 Квітня 2018 15:29
А де взяти чесних прокурорів,для перевірки фінансової діяльності Юлдашева?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus