USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На оновленому проспекті Волі висадять понад 140 дерев та понад 3 тисячі кущів

18 Червня 2021 20:53
По завершенню робіт із реконструкції на проспекті Волі у Луцьку висадять понад 140 крупномірних саджанців дерев, а також понад 3 тисячі кущів та інших багаторічних зелених насаджень.

Про це 18 червня під час традиційного щотижневого звіту проінформував Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Він заначив, що окрім масштабного озеленення, що відбудеться на місці зрізаних і видалених у зв’язку з реконструкцією дерев, на проспекті Волі облаштують сучасні тротуари, велодоріжки, нове освітлення на проїжджій частині та пішохідних зонах, встановлять вуличні меблі та багато іншого.

«Триває активна фаза реконструкції проспекту Волі. Масштаб цих робіт справді вражає, тому що відбувається реконструкція зливової каналізації і загально-фекальної, водогону, теплових мереж, підсилення основи тощо. Темпом цих робіт я задоволений», - акцентував Ігор Поліщук.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що станом на сьогодні рух проспектом Волі, на якому проводять масштабні роботи із реконструкції, фактично заборонений. Луцький міський голова Ігор Поліщук розповів, коли рух транспорту на проспекті хоча б частково відновлять.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 18 Червня 2021 23:19
Якщо взяти від податкової до шопена то ця цифра не вражає половину знищать то проспект по суті лисий буде
1+1 Показати IP 19 Червня 2021 07:12
Пенсіонери зрадіють

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus