USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На хабарі у 200 тисяч затримали радника директора служби автодоріг на Волині. Подробиці

12 Лютого 2021 14:28
Радника директора ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» викрито на одержанні 200 тисяч гривень.

Про це інформує прокуратура Волині.

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури 12 лютого 2021 року працівниками УСБУ в області викрито радника директора державного підприємства «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» Волинської ОДА на одержанні від суб’єкта підприємницької діяльності 200 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Слідство вважає, що радник директора держпідприємства, діючи за вказівкою відстороненого від посади заступника директора ДП, висунув вимогу представнику господарського товариства про надання неправомірної вигоди за вплив на посадових осіб підприємства та за підписання актів виконаних робіт, а також за проведення остаточних розрахунків з підприємством.

Тривають першочергові слідчі дії.

Вирішується питання щодо повідомлення громадянину про підозру у зловживанні впливом (ст. 369-2 КК України) та про обрання йому запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
До ОДА Показати IP 12 Лютого 2021 19:13
Тільки незабудьте його звільнити "заднім числом"у вас це практикується.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus